Vi bygger en mur!

Det er igen blevet tid til en af Hedemølles store punkter i kalenderen, men som guitarist er det også en fed uge med ømme fingre, god musik og meget mere.

Fredag begynder det. Dagen starter ud i øvelokalet, hvor mange timer fremover vil blive tilbragt. Vores lærer Jesper Smalbro starter med at uddele noder til os hver især. Dette års band består af 2 guitarister, en bassist, en trommeslager og en pianist. Fredagen igennem spiller vi tre sange igennem, som vi får nogenlunde styr på. Det er sådan at mig og den anden guitarist deles om soloerne. Personligt fik jeg solo i Heathens, Ashes, Igen og Igen og, Ceasefire plus lidt i Shut up and Dance.

Mandag går egentlig meget som fredag gik og derfor er der ikke det store at berette om fra dagen. Derimod er tirsdagen meget mere spændende. Vi spiller sangene igennem ligeså stille og de begynder at være til at huske. Det går mere og mere fejlfrit og over går det faktisk så godt at vi begynder at kunne invitere de forskellige sangere ind for at lade dem synge sammen med vores musik. Det var en fed fornemmelse at mærke at al den musik som vi havde øvet igennem ugen pludselig blev sunget.

Onsdag formiddag går med at øve med koret der også rummer flere af sangerne. Det går fremad og vores band er gået fra et være flere individualister til at være en helhed. Om eftermiddag er det tid til at rykke fra øvelokale til orkestergraven foran scenen.

Torsdag er første gang hvor vi ser skuespillet som vi skal være med til at omdanne til en musical. Vi spiller stykket igennem tre gange den dag. Med den sidste gennemspilning som generalprøve. Det går alt sammen rigtig godt selvom fingrene er ømme er humøret højt og vi er klar til at fremvise det to gange dagen efter. En gang om formiddagen og en gang om eftermiddagen.

På showdagen går det fantastisk. Det hele spiller og vi står bagefter tilbage med et fedt resultat som jeg kan kigge tilbage på med stor begejstring. Både for det musikalske, men også for det helt særlige fællesskab vi fik i bandet.

 

 

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s